PAU-elever

Skave SFO modtager studerende fra den pædagogiske assistentuddannelse i praktik. Som studerende vil du blive mødt med forventninger, men også med et forløb hvor du får optimale forhold til at opnå viden og færdigheder.

Vi vil tilrettelægge et forløb, hvor du vil få timer i SFO og i resten af landsbyordningen. Du vil i starten følge din vejleder – sammen skal I vurdere hvilke opgaver og dermed ansvar der passer til dig.

Er du i praktik fra jul og til sommer vil du fx få mulighed for at planlægge noget til fastelavn og være en del af vores førskoletilbud.

Fra sommer til jul er der en temauge på skolen, julearrangement og julegaveværksted i SFO. Der ud over er der de daglige aktiviteter med børnene – både ude og inde. Vi har en stor legeplads, bålplads og et værksted til kreativitet.

På din arbejdsplan vil der være tid til at reflektere. Vi forventer, at du dagligt vil notere dine refleksioner.

Du får vejledningstid hver uge sammen med din vejleder. Her skal I arbejde med mål, emner og læse relevant litteratur. Det er dig der laver dagsorden, gerne i samarbejde med vejleder. Det er en god ide at starte med en snak om hvordan det går.

Du vil også blive vejledt i det daglige arbejde af de øvrige ansatte. Det er en fælles opgave at have studerende og du må gerne følge andre end vejleder. Det giver dig mulighed for at studere flere forskellige kompetencer.

Til vores personalemøder vil der være et punkt der hedder 'studerende'. Her kan du fortælle om, hvad du arbejder med lige nu og du kan bede om feedback. Du er også velkommen til at sætte punkter på, som alle skal forholde sig til – også konstruktiv kritik.

Vi vil gerne, at du laver en præsentation med billede til at hænge op, så forældrene også ved hvem du er.

Kontakt os gerne for mere info, hvis du overvejer en PAU-praktik hos os.