PAU-elever

Skave SFO modtager PAU-elever i praktik. Som studerende vil du blive mødt med forventninger, men også med et tilbud om en praktik hvor vi vil tilbyde dig et forløb hvor du får optimale forhold til at opnå viden og færdigheder.

Vi vil tilrettelægge et forløb, hvor du vil få timer i SFO og i skolen. Du vil i starten følge din vejleder – sammen skal i vurdere hvilke opgaver og dermed ansvar der passer til dig.

Er du i praktik fra jul og til sommer, vil du få mulighed for at planlægge noget til fastelavn, SFO's fødselsdag, være en del af vores førskole, deltagelse i Store legedag og rollespilsdag i Tinkerdal. Lige før sommerferien har vi ”kolonidag” – det er en dag hvor vi har børnene til kl. 21 om aftenen. Fra sommer til jul er der Halloween, en emneuge på skolen, julearrangement i SFO og julegaver. Derud over er der de daglige aktiviteter med børnene – både ude og inde. Vi har en stor legeplads, bålplads og et værksted til kreativitet.

På din arbejdsplan vil der være tid til at reflektere. Vi forventer, at du dagligt vil notere dine refleksioner.

Du får vejledning hver uge ca. 2 timer sammen med din vejleder. Her skal i arbejde med mål, emner og læse relevant litteratur. Det er dig der laver dagsordenen, gerne i samarbejde med vejleder. Det er en god ide at starte med en snak om hvordan det går.

Du vil også blive vejledt i det daglige arbejde af de øvrige ansatte. Det er en fælles opgave at have studerende og du må gerne følge andre end vejleder. Det giver dig mulighed for at kigge efter flere forskellige kompetencer.

Til vores personalemøder vil der være et punkt der hedder studerende. Her kan du fortælle om, hvad du arbejder med lige nu og du kan bede om feedback. Du er også velkommen til at sætte punkter på, som alle skal forholde sig til – også kritik.

Vi vil gerne, at du laver en præsentation med billede, til at hænge op så forældrene også ved hvem du er.

Vi har en personalehåndbog som du får udleveret, her kan du læse om vores hverdag og politikker. Den giver et godt indblik i hvordan vi arbejder.

keyboard_arrow_up